Најфрекфентната делница во државата-патниот правец Струмица-граничен премин Ново Село на македонско-бугарската граница, се рехабилитира по повеќе од половина ...
сите 22 | | | прочитана: 1066 | веќе видена

Само за една година, или во 2018 во однос на 2017 година бројот на живородени деца во земјава е намален за 421, а статистиките покажуваат дека овој тренд се ...
сите 4 | | | прочитана: 400 | веќе видена