Само за една година, или во 2018 во однос на 2017 година бројот на живородени деца во земјава е намален за 421, а статистиките покажуваат дека овој тренд се ...
сите 4 | | | прочитана: 1120 | веќе видена

„Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование“, велат од СДСМ. „Во периодот од мај ...
сите 8 | | | прочитана: 626 | веќе видена

Уморни и со сериозни повреди, девет млади момчиња од Пакистан преку Велес, заминаа кон нивната крајна дестинација, Италија Девет млади момчиња од Пакистан, ...
сите 22 | | | прочитана: 538 | веќе видена