Со примена на современи агроеколошки мерки до подобро и поквалитетно производство. Земјоделците од струмичко - радовишкиот регион ќе се обучуваат како да ја ...
сите 2 | | | веќе видена

Во недела на 21 јануари во 13 часот пред Собранието патриотското здружение „Тврдокорни“ и „Македонски обединети сили“ повикуваат на протест на социјалната ...
сите 8 | | | веќе видена

Најважен приоритет за Советот на градоначалници од десетте општини на Југоисточниот плански регион е решавањето на проблемот со кучињата-скитници. Одлуката што ...
сите 5 | | | веќе видена

Протест против двојазичноста

(Масовно ширете - протест против двојазичноста) Повик на татковината, мајка Македонија ве вика! Браќа и сестри Македнци, во име на нашата мајка Македонија во ...
  • Assembly of the Republic of Macedonia, Skopje
  • 13:00:00 , 21 Јан, 2018 до 16:00:00 , 21 Јан, 2018
  • Тврдокорни
  • 441 доаѓаат, 1216 можеби
  • Бесплатно предавање: Photo Manipulation со Даниел Давчев

    Сакаш да ја направиш твојата фотографија неверојатно добра? Сакаш да научиш или да го надоградиш твоето знаење? Тогаш си на вистинското место! Научи да ...


    На 20 Јануари