Рождество на Пресвета Богородица е еден од големите празници на Светата православна црква. Иако овој празник, кој се празнува утре на 21 септември, се смета за ...
сите 5 | | | веќе видена

Охридското специјализирано студио за изработка на витраж МПМ дизајн одбележува 25 години јубилеј. Студиото го раководи aрхитект, Митко Поповски, автор на голем ...
| | веќе видена