Доколку зборуваме за истите оние политичари кои што ја креираа најголемата политичка лага наречена живот, тогаш можете да замислите на што се темелат овие ...
| | веќе видена

Здружението на пензионери од Битола денеска одржа редовна седница на која се разгледуваат повеќе точки. Една од точките беше купувањето на деловниот простор во ...
| | веќе видена

Во една меана, покрај главниот пат на влез во градот, седеле Словенец, Србин и Македонец и дробеле дневна политика. Поминал еден чичко со голема плетена корпа, ...
| | веќе видена