По зголемувањето на снежната покривка во целата земја, врнежите од снег престануваат и доаѓа период на стабилно, облачно време со сончеви периоди и слаб ветер ...
| | прочитана: 16516 | веќе видена

Благој Бочварски, претседател на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ Крива Паланка, ги повика властите да им овозможат на жителите на отсечените населени ...
сите 5 | | | веќе видена

Сомнително лице

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ УЛОГИ Александар Микиќ – Јеротие Пантиќ Оливер Митковски – Виќа Софиа Насевска Трифуновска – Марица Никола ...

Skopje Jazz Festival Annual Party with Sethstat

Традиционална постноводишна забава на Скопскиот џез фестивал со промоција на новите календари за 2017 и концерт на Сетстат. СЕТСТАТ: Владан Дробицки – ...
 • Menada, Skopje
 • 21:30:00 , 26 Јан, 2017 до 01:00:00 , 27 Јан, 2017
 • Skopje Jazz Festival
 • 209 доаѓаат, 0 можеби
 • Животот е прекрасен

  „Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го открива животот, открива колку животот е прекрасен. Еден човек ...

  Нокаут во Станица 26

  26 Јануари 2017 - четврток НОКАУТ ТОЧКА ДРУЖБА ТОЧКА МК Промоција на новиот веб сајт и старт на јубилејна турнеја. специјални гости ИГОР ЏАМБАЗОВ и GURU HARE ...
 • Станица 26, Skopje
 • 22:30:00 , 26 Јан, 2017 до 04:00:00 , 27 Јан, 2017
 • Станица 26
 • 52 доаѓаат, 171 можеби
 • Госпоѓа министерка 150-та изведба

  Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА УЛОГИ Весна Петрушевска – Живка Министерка Нино Леви – Вујко Васа Јелена Јованова/Драгана Костадиновска – ...

  Не се клади на Енглези

  Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ Претстава која го третира феноменот „спортско обложување“. Текстот во суштина се занимава со прицините и ...

  Мајсторот и Маргарита

  Режисер: ИВАН ПОПОВСКИ Мајсторот — ДЕЈАН ЛИЛИЌ Маргарита — ДРАГАНА КОСТАДИНОВСКА Воланд/Афраниј — НИКОЛА РИСТАНОВСКИ Понтиј Пилат — ЈОРДАН ...


  На 24 Јануари